Jag finns på Medicon Village i Lund, Sveriges kunskapscentrum för Hälsa.

Lokalen hittar du bredvid gymmet i samma hus som Restaurang Inspira och granne med Kry. Utanför ingången finns ett par cykelställ med tak. Dörren är låst men alla med MV-passerkort kan komma in.

Om du har problem att hitta så slå gärna en signal på 0703-668646. Dock svarar jag inte i telefonen om jag har en pågående behandling men kan ringa upp igen så fort jag blir klar. Längre ner på sidan finns en bild över utsidan på lokalen samt en översiktsbild över området.

OBS! FÖR DIG SOM INTE JOBBAR PÅ MV!!
Stora entren till byggnaden är stängd just nu eftersom restaurangen har stängt. Du får istället gå på utsidan till ytterdörren närmast (förbi Kry, se kartan), dörren är öppen under dagtid torsdagar och fredagar. Om dörren är låst och det är dåligt väder – knacka försiktigt på fönstret till höger om dörren så kommer jag ut och öppnar åt dig.

Välkommen 🙂
/ Markus

Utanför lokalen.

För dig som kommer med bil så finns gott om parkeringsplatser på området. Alla p-platser är avgiftsbelagda.

Om du inte varit här tidigare så rekommenderar jag att du kommer i god tid så att du hinner leta upp en p-plats i lugn och ro. Det finns alltid platser uppe på P17. Stress och jäkt blir ingen bra upptakt till massagen 😉