Jag är frilansande konsult inom webbutveckling på Microsofts plattformar sedan och har varit i branschen sedan 1998. Arbetar mest med webbutveckling (Episerver/e-commerce/umbraco/asp.net) och allt man kan hitta i en databas, men gillar även när jag får göra en hederlig klientapplikation.

Med över 20 år i branschen så har jag hunnit med att göra alla delar i projekt från förstudie, offert, design, lösning, test, installation, utbildning och drift: och det är det jag gillar mest – helheten 🙂

Tidigare har mitt fokus varit mest ”back-end” med programmering och integrationer men efterhand så har det flyttats närmare användaren med gränssnitt och texter, när det behövs i projekten. Som sagt, helheten är det roligaste och koden blir inte använd ”på riktigt” innan den löser ett affärsproblem och når ut till användarna.

Problem med en integration, legacy-kod utan dokumentation, sajter som kraschar eller juniorer som behöver stöd? Behöver ni få igång en ny sajt s så smidigt som möjligt och komma igång med detta igår?

Låter superskoj, hör av dig 🙂

PS. Om du vill ha en lång lista på tidigare uppdrag så får du gärna ta en kik på mitt CV här