Och nu kommer en del text! Jag arbetar med hälsa och att få folk må bra så bra att dom blir lyckliga och smarta. Det är svårt att illustrera detta med en bild. Det skulle kunna vara en färgglad bild av en kvinna som står på en äng en solig sommardag och kastar upp en boll i luften. Eller en bild av någon som sover. Eller som ler när man inte brukar le. Du förstår problemet? Hälsa innebär något unikt för alla och är svårt att sätta på pränt eller i en bild.

Därför gör jag detta mer konkret och kan hjälpa dig med:

  • kunskap genom seminarier/studiecirklar eller online. Med kunskap om hur vi fungerar och hur lätt det är att må bra så har man faktiskt ganska bra förutsättningar att göra en förändring.
  • massage (Knåd): klassisk svensk massage på min mottagning på Medicon Village.
  • hälsocoachning för att nå dina mål oavsett om det handlar om att få energi på fritiden, mer koncentration på jobbet, springa milen 30s snabbare eller slappna av på fritiden. Du kommer bli förvånad över hur lätt det är!
  • hälsa på jobbet. Alla har gått många i skolan för att lära sig ett yrke. Inte en enda dag har man pratat om hur man ska ta hand om sig själv för att klara av yrket i många år och leva ett lyckligt liv. Det vill jag ändra på!

Ubildad? Jajamen! Diplomerad Medicinsk Massageterapeut från Hälsoteket samt läst kurser via Halmstad, Malmö och Dalarnas högskola i hälsopedagorik, idrottsfysiologi, motions och idrottspsykoology samt Handledning och coachning av vuxna.