Att komma i form är inte en one-size-fits-all. Vi fungerar alla olika, har olika förutsättningar och mål och reagerar dessutom olika på förändringar. Hmm, knepigt! Därför har jag gjort en quiz: vad ska du satsa på för att komma i form?

Så om man då vill komma i form så gäller det att fundera ut var man står just och vad man först ska fokusera på för att få resultat. Kanske skulle du må bäst av träning om du saknar energi i vardagen. Kanske du ska satsa på att minska stressen i vardagen. Det är lätt att blanda ihop vilka aktiviter som ger vilka resultat :-/

Poängen med att börja i ”rätt ände” är att du får en bra bas som du sen kan använda för att komma igång med nästa steg. Och med en bra bas så är det enklare att få pålitliga resultat.

För att hjälpa dig hitta din hemliga ingrediens i din personliga komma-i-form-soppa (knasig liknelse?) så har jag gjort en snabb quiz på 8 flervalsfrågor. När du väl vet vad du ska satsa på är det enklare att komma dit – lycka till, jag hejar på dig 🙂


Tycker du att det är svårt att ändra vanor?

Hur man ändrar vanor, del 1: vanor och viljestyrka

PS. För att få mailet med svar och även lite extramaterialet så behöver du fylla i epost på slutet. Du hamnar då på maillistan för Kod&Knåd, där du kan avanmäla dig när som helst!